2/12/08

Αμπαλαέα... πού είναι η μπάλα οέο?

Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος για την κυβέρνηση του σεμνού και ταπεινού.

Μετά τους κουμπάρους, τα αναψυκτήρια, τις off shore, το ξεπούλημα δημοσίων εκτάσεων στο ιερό παγκάρι της Μονής Βατοπεδίου, ήρθαν και οι δραστηριότητες των υιών Σιούφα να συμπληρώσουν το καρέ.

Στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" της 30.11.2008 δημοσιεύονται οι σχέσεις του δικηγορικού γραφείου των υιών Σιούφα με εισπρακτικές εταιρείες και με καμία 10αριά τράπεζες.

Μεγάλες business για τους φερέλπιδες υιούς του Προέδρου του Κοινοβουλίου, οι οποίοι εμφανίζουν έσοδα στην ηλικία των 28 και 33 ετών αντίστοιχα 650.000 ευρώ ετησίως.

Η δραστηριότητα τους κυρίως, όπως γράφει η εφημερίδα, έγκειται στις τράπεζες.

Και ρωτάω εγώ ο αμαθής, "καλά τόσο καλά ξέρουν το τραπεζικό δίκαιο οι υιοί Σιούφα και τους προτιμούν όλες οι τράπεζες?".

Δεν υπάρχουν άλλοι δικηγόροι στην Αθήνα για να εξυπηρετούν τις τράπεζες, τη στιγμή μάλιστα, που συμβαίνει το παράδοξο, ανταγωνιστικές μεταξύ τους εταιρείες να επιλέγουν τη συνεργασία με το ίδιο δικηγορικό γραφείο?

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι την ώρα που η κυβέρνηση, προσπαθεί να πείσει τον ελληνικό λαό, ότι θέλει να στριμώξει τις τράπεζες και τις εισπρακτικές εταιρείες, οι υιοί του Προέδρου της Ελληνικής Βουλής, έχουν πάρει εργολαβία τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς των σπιτιών των δανειοληπτών με την συνδρομή εισπρακτικών εταιρειών.

Και πάλι βλέπω, ότι αν σκοτεινιάσουν τα πράγματα για το Σιούφα, πάλι θα πέσουμε στην ιστορία "του νόμιμου και του ηθικού".

Θα βγαίνουν τα στελέχη και θα λένε "αφού νόμιμο είναι να κατάσχει η τράπεζα το σπίτι του οφειλέτη γιατί να μη το κάνουν οι υιοί Σιούφα?".

Βέβαια εδώ υπάρχει και η συνδρομή εισπρακτικών εταιρειών και χαλάει το γλυκό.

Τέλος πάντων.

Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται, ότι το κύριο μέλημα των κυβερνητικών στελεχών δεν είναι η υπηρεσία στο όνομα του ελληνικού λαού, αλλά μόνο η εκμετάλλευση της πολιτικής θέσης για την εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων και της αύξησης του τραπεζικού τους χαρτοφυλακίου.

Και όσο θα πλησιάζει η ώρα της πτώσης, τόσο θα αυξάνονται και τα φαινόμενα γαλάζιων στελεχών, που θα αποπειρώνται να "βάλουν το χέρι στο μέλι".

Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά χαλάσανε και τα σχέδια του Καραμανλή να προτείνει τον Σιούφα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

Εκτός κι αν απευθυνθεί στους στυλοβάτες της 5ετούς νέας διακυβέρνησης Χριστοφοράκο, Κορωνιά, Αζέλ, κουμπάρους, γιο Τσιτουρίδη-πιθανό στόχο Αλ Κάιντα, Ινδούς φιλοξενούμενους Μαγγίνα, διαχειριστές off shore, κτηματίες Καπανδριτίου κτλ, κτλ…

"ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: