7/12/08


Επαμεινώνδας Κορκονέας


Ο νταής του κώλου...



Βασίλης Σαραλιώτης
Ο κώλος του νταή...

2 σχόλια:

Nena είπε...

ti na po ti na po diladi autoi oi batsoi epeidi kratane opla k exoun megaliteri exsousia apo mas nomzoun boroun na ta kanoun ola tous palio ilithious!antio alexsi na sai kala kai na xses pos tha dikeotheis mia mera geia sou file

Ame_Triste είπε...

Δεν έχω λόγια..
Είναι κρίμα να αμαυρώνουν τη μνήμη του παιδιού..Κι αν κάποιοι έπρεπε να "κάψουν" τη Γ.Α.Δ.Α αυτοί θα ήταν οι γονέίς, ΚΑΙ ΜΟΝΟ, του Αλέξη.
Καταλαβαίνω την οργή του κόσμου για τον άδικο χαμό του, κι εγώ έτσι νιώθω, αλλά χθες βράδυ, βλέποντας μία σύνοψη όλων αυτών των επεισοδίων και τα συντρίμμια στην κυριολεξία, της Ελλάδας, δεν ήξερα αν πρέπει να οργιστώ με τους "αντιεξουσιαστές" η με τα ΜΑΤ.
Οι μεν είναι κατά του οποιουδήποτε είδους εξουσίας αλλά 3 μέρες τώρα το παίζουν οι άρχοντες της Αθήνας πατώντας πάνω στις περιουσίες και στα σώματα εκείνων που δεν έφταιξαν και, οι δε που υποτίθεται ότι διαφυλάττουν το λαό, τα μόνα πράγματα που είχαν στα χέρια τους ήταν "χημικά" και ασπίδες για να μην μπορέσει να τους ακουμπήσει κανείς..
Κι ύστερα λένε πως φταίει ο φονίας.
Αν όλα αυτά δεν έγιναν απλά για να ξεχαστουν τα λάθη του κράτους με τις περιουσίες του κοσμου, τη φορολογία και όόόόλα αυτά, και να εστιασει ο κόσμος σε ένα γεγονός μεγαλύτερης σημασίας, τότε μάλλον έγιναν για να μας δείξουν το ποιοί και πόσοι είναι οι άχρηστοι "προστάτες" και τι ΔΕΝ κάνουν για να πάμε μπροστά..

Και ο φόρος τιμής στον μικρό Αλέξανδρο θα είναι ΤΙ????
Κάθε χρόνο, τη μέρα του θανάτου του, θα διοργανώνεται τουρνουά ποδοσφαίρου με το όνομά του...

ΤΙ ΤΙΜΗ...

Και μία πρόταση για τον εορτασμό της παραμονής στον Δ.Αθηναίων..
Κάντε ένα ωραίο ζεστό μπανάκι τον Κο Στρουμφ, χωρίς να τον σκουπίσετε, και κρεμάστε τον στο "δέντρο" (του οποίου φυσικά η αποκατάσταση από δω και πέρα θα είναι το κύριο μέλημα της Αθήνας..) και στο 3...2......1......... βάλτε τον στην πρίζα..

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..