10/11/08

...κι έναν καιρό ήταν ο ραΤΑΤΟΥ(Λ)ΗΣ...




“Δεν φοβούμαι τίποτε παρά μόνον να αποτύχουμε εκ νέου. Ως παράταξη. Ως πολιτικό σύστημα. Ως χώρα. Ως Ελληνες. Δεν φοβούμαι τίποτε και κανέναν, από τη στιγμή που τα όσα πρεσβεύω δεν είναι τίποτε παραπάνω από τα όσα σιγοψιθυρίζουν ορισμένοι συνάδελφοί μου στο Κοινοβούλιο και βροντοφωνάζουν οι Ελληνες στην κοινωνία.”
Πέτρος Τατούλης , συνέντευξη στο ΕΘΝΟΣ , 10/11/2008.

Λίγο θα ενδιέφεραν τον πρωθυπουργό και τους επιτελάρχες της Ρηγίλλης, οι δηλώσεις του Π.Τατούλη, εάν δεν ίσχυε το παραπάνω αναγραφόμενο.
Ο Π.Τατούλης εδώ και 1 χρόνο περίπου, έχει εξελιχθεί στην προσωπική ενοχλητική μύγα του πρωθυπουργού.
Πιθανόν να ωθείται από προσωπικό συμφέρον, πιθανόν να είναι ένδειξη πικρίας για την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση, μπορεί και να εκφράζει πολιτικά την άποψη μίας μερίδας επιχειρηματιών που θέλουν να αναμιχθούν πλέον ενεργά στην πολιτική.
Και εννοώ προσκηνιακά, γιατί παρασκηνιακά πάντα αναμεμιγμένοι ήταν.
Στη συνέντευξη του ο Π.Τατούλης, προχώρησε ακόμη μία φορά στον καυτηριασμό της κυβερνητικής απραγίας, του κοινωνικού “ωχαδερφισμού” υπουργών και της απουσίας σαφούς κατευθυντήριας πολιτικής στρατηγικής.
Και άλλες φορές τα είπε, γιατί τώρα διεγράφη?
Διότι για πρώτη φορά ο Π.Τατούλης, δηλώνει ευθαρσώς ότι ο αρχηγός της ΝΔ, έχει εμπλοκή στα σκάνδαλα “λόγω ανοχής” και αποκλείεται να μην είχε γνώση των τεκταινομένων.
Ο Τατούλης πέρασε τα εσκαμμένα. Είπε αυτό, που εδώ και καιρό ψυθιρίζεται στη Βουλή, στους δημοσιογραφικούς κύκλους, στην κοινωνία , “Είναι δυνατόν ο Καραμανλής, να μην είχε γνώση της ιστορίας του Βατοπεδίου , ενώ κύριοι υπουργοί του άγονταν και φέρονταν?”. “Είναι δυνατόν ο Εφραίμ να περιφέρεται στο Μέγαρο Μαξίμου και στα υπουργεία και οι επιτελάρχες του Καραμανλή να μην έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα?”. “Μόνο ο Ρουσόπουλος παρίστανε τον “κομιστή” του Εφραίμ”?
Σήμερα ο Τατούλης κέρδισε με το σπαθί του τη διαγραφή, που ίσως ζητούσε εδώ και αρκετό καιρό.
Την πήρε όμως με τρόπο πανηγυρικό, θίγοντας άμεσα πλέον τον Πρωθυπουργό, διατύπωνοντας την υποψία ή την πίστη που είναι διαδεδομένη σε όλους τους “παροικούντες την Ιερουσαλήμ”, περί της γνώσης της κατάστασης Βατοπαιδίου από τον Καραμανλή.
Ο Τατούλης διαγράφηκε, αλλά είναι δύσκολο για τον Καραμανλή να διαγράψει το ¼ τουλάχιστον των ίδιων των ψηφοφόρων του, που έχουν την ίδια άποψη με τον Τατούλη.



“ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ”

1 σχόλιο:

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ 1/4 ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ .ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΛΙΣΜΟ ΜΕ ΟΛΙΓΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ